Головна » 2014 » Жовтень » 10 » Про проведення Інтернет-семінару до 70-річчя визволення України від нацистських загарбників з теми «Родинна пам’ять про війну»
20:40
Про проведення Інтернет-семінару до 70-річчя визволення України від нацистських загарбників з теми «Родинна пам’ять про війну»

Повідомляємо, що відповідно до плану роботи інституту в жовтні 2014 року на Черкаському освітянському порталі (сайті Черкаського ОІПОПП ЧОР) буде проходити Інтернет-семінар до 70-річчя визволення України від нацистських загарбників з теми «Родинна пам’ять про війну».

До участі у заході запрошуються науковці, методисти Р(М)МК, керівники загальноосвітніх навчальних закладів, дошкільних навчальних закладів та педагогічні працівники, які  мають теоретичні та практичні напрацювання із зазначеної проблеми.

Сім десятиліть віддаляють нас від найжорстокішої війни ХХ століття, ціле життя. Із кожним днем меншає в нашому колі тих, хто брав участь у боях, кував перемогу в тилу, допомагав переживати війну і зберігає пам'ять про неї.

Тому запрошуємо всіх, кому не байдужа історія свого родоводу, підхопити естафету пам'яті і стати учасниками Інтернет-семінару.

Для розгляду пропонуються такі питання:

  1. Війна в долі однієї родини.
  2. Сторінками родинних альбомів.
  3. Зі спогадів очевидців.

         Статті та матеріали для участі в Інтернет-семінарі просимо надсилати  до 20 жовтня 2014 року на адресу: stepanova76@ukr.net  (із позначкою «Інтернет_семінар»).

Матеріали Інтернет-семінару будуть розміщені із 23 жовтня 2014 року на Черкаському освітянському порталі у розділі «Конференції, семінари. – Інтернет-заходи». Кращі роботи ввійдуть до окремої збірки. Учасники Інтернет-семінару, матеріали яких будуть розміщені на сайті із високим рейтингом (75% і більше оригінального тексту),  отримають сертифікати і електронний варіант збірки.

Вимоги до оформлення матеріалів: шрифт Times New Roman, кегль 14, міжрядковий інтервал 1,5, усі поля – 2 см, редактор Word. 2003, автоматичні переноси не застосовувати, текст вирівняти по ширині сторінки. Між словами та знаками допускається тільки один пробіл.

На першій сторінці в правому верхньому куті вказати прізвище, ім’я, по батькові (повністю), повну назву навчального закладу, під ним по центру – назва статті великими літерами (напівжирним шрифтом), нижче через рядок – курсивом анотація (до 5 рядків) українською мовою.

Далі, з абзацу, основний текст. Після тексту статті обов’язково подається список літератури. Посилання на джерела – у квадратних дужках за таким зразком [5, с.175]. Перша цифра – порядок джерела в списку літератури, а друга – номер сторінки. Загальний обсяг статті до 7 сторінок. Фотографії подавати окремо від основного тексту і обов’язково із підписом.

Автори статей несуть відповідальність за зміст і достовірність поданих матеріалів. Редакційна колегія залишає за собою право відхиляти статті, які не відповідають зазначеним вимогам.

Довідки за телефоном (0472) 64-05-90, та електронною поштою: stepanova76@ukr.net .

Переглядів: 346 | Додав: Dunay | Теги: Інтернет-семінар, родинна пам*ять про війну | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]