Головна » 2013 » Лютий » 24 » Семінар-практикум вчителів історії і правознавства
21:22
Семінар-практикум вчителів історії і правознавства

22 лютого 2013 року на базі Звенигородської загальноосвітньої спеціалізованої школи ім. Т. Шевченка відбувся районний семінар-практикум вчителів історії і правознавства. Відкритий урок з історії України в 11 класі на тему «Активізація національно-визвольного руху в середині 80-х р.р.» провела вчитель історії Остапенко Галина Іванівна.

   

В обговоренні уроку взяли участь методист РМК відділу освіти Звенигородської РДА Неумитий В.М., директор школи Лазаренко Л.Г, вчителі Погоріла З.М., Ткаченко М.І., Петрушевець Г.П., які відзначили високий професіоналізм Остапенко Г.І., насиченість уроку роботою учнів з документами, їх вмінням аналізувати і робити висновки, а також вмінням вчителя поєднувати використання ІКТ з роботою з підручником та читанням віршів.

    

     Про роботу протягом атестаційного періоду прозвітували вчителі історії і правознавства:

Хоменко І.А. -  Стебнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів;

Козій Є.В. – Водяницький навчально-виховний комплекс І-ІІ ступенів;

Гичак М.І. – Тарасівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

   

    Враженнями про фінальний етап захисту наукових робіт конкурсу В.М. Корецького на тему «Права людини в сучасному світі: погляд молоді» який відбувся 21 лютого 2013 року в Київському університеті права НАН України поділилась вчитель правознавства    Звенигородської загальноосвітньої спеціалізованої школи ім. Т. Шевченка  Шаповал Н.С. Її учениця Приходько Тетяна була однією з 12 фіналісток даного конкурсу, представляючи на ньому не лише Звенигородський район, а й Черкаську область.

   

 

Переглядів: 576 | Додав: Dunay | Теги: вчитель історії, семінар, Звенигородська школа ім. Т. Шевченк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]