Головна » 2013 » Лютий » 24 » Семінар вчителів християнської етики
20:42
Семінар вчителів християнської етики

    01 лютого 2013 року в районному методичному кабінеті відділу освіти Звенигородської райдержадміністрації відбувся семінар вчителів християнської етики на тему «Актуальні питання, вимоги та принципи викладання християнської етики в школі» . Учитель Юрківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Барабаш С.К. ознайомив учасників семінару з новинками науково-методичної літератури та періодичних видань.

  

В семінарі взяв участь священник УПЦ Київського патріархату о. Віктор, який ознайомив вчителів християнської етики з історією виникнення УПЦ Київського патріархату, роботою недільної школи та літературою, яка в ній використовується. Також о. Віктор ознайомив присутніх з видами та етапами божественної літургії, використанням хліба-проскури, відмінностями між кондаком і тропарем.

  

Зустрічі із представниками церкви стали традиційними під час проведення районних семінарів вчителів християнської етики. Християнська етика – міжконфесійний предмет, який повинен виховувати дитину на християнських цінностях і в той же час, враховувати відмінності, які існують в різних конфесіях. Протягом 2012 року на семінари приходили представники УПЦ Московського патріархату та УАПЦ. На черзі – зустрічі з представниками католицької церкви, УГКЦ, протестантських церков, які діють на території Звенигородського району.

Переглядів: 582 | Додав: Dunay | Теги: автокефальна церква, літургія, Християнська етика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]